SIERBESTRATING

Sierbestrating maakt van je tuin een sociale buitenkamer. De keuze van je bestrating, in formaat, glad of met reliëf, licht of donker, bepaalt in hoge mate de uitstraling van je tuin. Daams Houthandel & Sierbestrating biedt diverse soorten sierbestrating aan, te weten: Keramische tuintegels, design siertegels, 60Plus Soft Comfort, Kera-Twice, strakke bestrating, oprit-stenen en betonstraatstenen. Maar ook getrommelde bestrating, abbeystones, koppelstones, betontegels, flagstones en nokkentegels. Naast de tegels kan je je tuin ook verfraaien met betonelementen. Wij bieden een uitgebreid assortiment betonbielzen, stone walling, rock walling, traptreden, rasterflor, hangflor, U & L- elementen, opsluitbanden, quadrobanden en pallisaden.

We werken met diverse leveranciers zoals Excluton, Kijlstra bestratingen & Gardenlux. Daams heeft tevens een diverse collectie koppelstones op voorraad.

Kijk voor een impressie in het Excluton’s digitale Magazine: Excluton Magazine 2018 

Wij leveren bestrating tot aan de deur, maar wij kunnen ook al het werk uit handen nemen! Voor het afvoeren van oude bestrating, grondwerkzaamheden en het leggen van nieuwe bestrating ben je bij Daams op het juiste adres.

 

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij komen graag bij u langs om de tuin in te meten en een passende offerte aan te bieden.


Onderstaand vindt u diverse impressies.

Terug naar bestrating